Zondagmorgen zong Mistral in een indrukwekkende viering in de Kruisherenkapel. 

Daarna toog het koor naar Theater Markant in Uden.

Onvoorstelbaar hoeveel talent in Uden aanwezig is! En die middag verzamelde al dat talent zich inMarkant. Op verschillende podia kwam alle talent volledig tot zijn recht en het toegestroomde publiek genoot dan ook met volle teugen!

Mistral zong in de theaterzaal, samen met Barbershop Quadruppel en de Udense Big Band Kunst&Co. Binnen anderhalf uur kwamen de 3 muziekgroepen drie maal aan bod, een afwisselend concept dat ook voor het publiek zeer aantrekkelijk was.

Mistral bracht een gevarieerd repertoire: Afrikaans, Engels, Russisch en Nederlands. Dat werd door het aanwezige publiek gewaardeerd. De reacties waren zeer positief!

Het was ook leuk om oude koorleden te ontmoeten. Hopelijk zien we ze dit jaar nog terug bij de jubileumactiviteiten!

Veel dank aan de geweldige organisatie, vrijwilligers en natuurlijk aan Markant! Wij kijken uit naar de volgende Uden Laat Van Zich Horen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 41.-Uden-Laat-Van-Zich-Horen-17-maart-2019-1024x683.jpg
Dirigent Niels van Dalsum (r), Cora van Nieuwenburg (aan de piano) en fluitiste José Kuppen.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 44.-Uden-Laat-Van-Zich-Horen-17-maart-2019-2-1024x470.jpg
Mistral (links achter), Barbershop Quadrupel (linksvoor), BigBand Kunst&Co (rechts achter) op het podium.