7 april 2019

Voor de 9de keer organiseerde Christine Veldhoen Uitvaartzorg op 7 april een Herinneringsmiddag in de Kruisherenkapel voor mensen die afgelopen jaar een geliefde verloren. Deze keer was het thema:

Heb het leven lief, pak de liefde vast en verlies haar niet.

Drie sprekers, waaronder Christine, vertelden een heel persoonlijk en indrukwekkend verhaal over hun hun afscheid van een dierbare en hoe ze hun leven daarna weer op oppakten. In de bomvolle kapel kon je een speld horen vallen.

Deze verhalen werden muzikaal omlijst door Marijn Brouwers (o.a. bekend van Evita), begeleid door Marc Peter van Dijk, piano, die enkele prachtige aansluitende liederen zong van o.a. Frans Halsema en Toon Hermans. Dit werd afgewisseld met enkele mooie a-capella liederen gezongen door Mistral o.l.v. Niels van Dalsum. Niels en José Kuppen (dwarsfluit) vulden dit schitterend aan met passende instrumentale muziek.

Het programma werd afgesloten door Marijn, Marc Peter, Mistral en alle medewerkers van Christine Veldhoen met het lied ‘Zing, vecht, huil, bid…’ van Ramses Shaffy. Niels zou zeggen: ‘Kippenvel!’. Na afloop kwamen de vele positieve reacties los van de aanwezigen!

Al met al een zéér indrukwekkende bijeenkomst!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 190407-Herinneringsmiddag-CV1-1024x683.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 190407-Herinneringsmiddag-CV2-1024x683.jpg
Zing, vecht, huil, bid,…

Beluister een korte impressie van de Mistral-bijdrage:

 (Geluid aanzetten)