De tocht naar de top zit er op. Mistral heeft de prestaties van van Mistrallid Mariëlle, haar man, haar gezin en de andere leden van het team met veel belangstelling en actieve steun gevolgd. Hieronder een ingezonden brief van Mariëlle. Voor de duidelijkheid: doneren is tot oktober nog mogelijk!

Lieve allemaal,

Het zit er op! Wat was het een mooi week vorige week! Wat een belevenis, wat een goede organisatie en wat een geweldig eindbedrag is er opgehaald voor het KWF! Ruim 18 miljoen euro voor dit goede doel!

De kaarsjes in bocht 10

Mede dankzij jullie donaties, hartelijk dank daarvoor namens ons hele team!

Het was een week met veel indrukken, emoties, saamhorigheid, zorgen voor elkaar, betrokkenheid, vriendelijkheid, kennismaken met mensen met hun verhaal waarom ze meedoen aan de Alpe d’HuZes. Iedereen is heel gedreven om hun doel te bereiken, het behalen van de top, op welke manier dan ook.

Wij hebben met ons gezin 10 keer de top bereikt: Bert 3 keer, onze kinderen 2 keer en ik 1 keer. We houden onze teamnaam Berts Top 10 Team in ere! Ook brandde er een kaarsje voor ons in bocht 10…. dat hadden de andere teamleden voor ons geregeld, heel ontroerend….

We kijken terug op een hele gezellige, indrukwekkende week en hopelijk kan de volgende generatie zeggen: “Kanker…. dat was vroeger een ziekte waar je dood aan ging…..”

Ook heel erg bedankt voor jullie betrokkenheid en lieve berichtjes.

Veel lieve groetjes namens ons hele team:

Bert, Rens, Gite, Joep, Martien, Gea, Thijs, Anita, Chris, Mariëlle