Deze zondag gaat het anders dan anders: het bestuur van Mistral heeft deze viering voorbereid, maar Mistral zingt niet op het priesterkoor! Koor Amicanto uit Heeswijk-Dinther is gevraagd om deze viering muzikaal te ondersteunen!

Amicanto bestaat al 35 jaar en is, net als Mistral, begonnen als een jongerenkoor. Maar ook net zo als bij Mistral, zijn de jongeren wat ouder geworden en vormen een gezellige club die graag zingt. Ook zingen zij maandelijks in de kerk in Dinther tijdens vieringen.

Amicanto staat onder leiding van Ludwig Atteveld en wordt begeleid door Karen Roelofs-Vogel op piano.

De viering

In deze viering staat TRADITIE centraal. Al vanaf het begin van je leven krijg je al met tradities te maken, waar je ook geboren bent. Soms gaan die tradities héél ver terug in het verleden, maar soms worden die oude tradities ook aangepast. Óf er ontstaan hele nieuwe tradities… “TRADITIES KUN JE MAKEN” is het thema van deze viering.

De dirigent van Mistral, Niels van Dalsum, gaat voor in deze viering, samen met Mistralkoorlid Jeanine van Dalsum. De leden van koor Mistral nemen plaats in de kapel en ondersteunen bij de samenzang.

Zondag 21 januari om 10.00 uur bent u welkom in deze viering in de Kruisherenkapel, Lieve Vrouwenplein, Uden!