Zingen

Zingen is ontspannend, gezellig en stimulerend. Als je echt iets met je stem doet, geeft dat voldoening. Veel mensen denken dat ze niet kunnen zingen, al wijst de praktijk anders uit. Zingen geeft energie, maakt je blij en bevordert verbondenheid.

Daarom is zingen in een koor zo stimulerend. Je geniet zelf en je kunt anderen laten meegenieten. Behalve dat er op donderdagavond flink geoefend wordt, zijn de repetities ook erg gezellig. Mistral is een koor waar ontspanning en inspanning heel goed samen gaan.

Dirigent en Combo

Mistral staat onder de muzikale leiding van dirigent Niels van Dalsum. Het koor wordt begeleid door Cora van Nieuwenburg, piano, en José Kuppen-de Bruin, dwarsfluit.

Repetities

Mistral repeteert iedere donderdagavond van 20.00-22.00 uur in de Kruisherenkapel (ingang achterom via de sacristie). Tussendoor wordt met elkaar een kopje koffie of thee gedronken.

Uitvoeringen

Mistral zingt gemiddeld 11 keer per jaar op de derde zondag van de maand tijdens vieringen in de Kruisherenkapel. Daarnaast zijn er vaak extra optredens/vieringen rond Kerstmis, Pasen en andersoortige vieringen.

Soms wordt Mistral ook gevraagd om op te treden bij andere gelegenheden en/of op andere locaties (in verpleeg- en verzorgingshuizen en festivals).

Mistral wordt ook regelmatig gevraagd om in afscheids-,  huwelijks- en jubileumvieringen te zingen. Helaas is dat vaak niet mogelijk, omdat de meeste Mistralleden een fulltime job hebben.

Repertoire

Mistral zingt liederen die het thema van de viering ondersteunen, eigentijds repertoire, liederen met inhoud en/of religieuze liederen. Maar het accent ligt op liederen met inhoud. Deze worden zowel in de kapel als daarbuiten gezongen.

Nieuwe leden

Helaas is er tot nadere aankondiging een ledenstop.

Heb je nog vragen? Stuur dan even een e-mail naar de voorzitter of reageer via deze website.