Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je E-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Henk Trimbach heeft geschreven op 17 januari 2021 om 11:06
Een inspirerende viering bijgewoond via de livestream op zondag 17 januari! Complimenten aan iedereen die de viering heeft voorbereid en in het bijzonder aan de voorgangers Riki en Anny. Bijzonder goede overweging Anny!
Theo van der Burgt heeft geschreven op 20 september 2020 om 12:09
Zo even naar de viering geweest in de Kruisherenkapel door Mistral muzikaal verzorgd. Ik heb weer flink genoten van de liederen en de gebruikte teksten. Mijn dank hiervoor. Groet, Theo van der Burgt.
Marianne Nagel heeft geschreven op 20 mei 2019 om 14:30
Dank voor de mooie en goed verzorgde viering van Mistral 50 jr. Heel bijzonder dat Niels deze Missa Mistral speciaal voor deze gelegenheid heeft gecomponeerd. Ik hoop dat jullie deze mis nog vaak zullen zingen. De teksten en de liederen het klopte allemaal, maar vooral de dankbaarheid en verbondenheid hebben mij heel erg geraakt. Ik wens jullie succes en alles wat goed is.
mistral beheer heeft geschreven op 19 mei 2019 om 16:38
Probleem met contactformulier is sneller opgelost dan we dachten. Vanaf heden is Mistral via het contactformulier bereikbaar! Excuus voor het ongemak!
Webmaster heeft geschreven op 19 mei 2019 om 16:13
Sorry, het versturen van een email-bericht via het contactformulier bleek nog niet goed te werken. We gaan er aan werken om dit z.s.m. te realiseren. Het juiste e-mailadres is nu wel vermeld.
mistral beheer heeft geschreven op 28 december 2018 om 19:20
Dank voor de mooie woorden. Wij hadden ook een goed gevoel bij deze viering.
fam.Ditters heeft geschreven op 27 december 2018 om 10:49
Kerstavondviering. - Onze complimenten voor het prachtige koor en zijn dirigent! en voor de fluitiste en pianiste ! De rust en de stijl die van het koor uitgingen [en die zo belangrijk zijn] hadden een belangrijk aandeel in de inspirerende viering. J.Ditters - Boxmeer.
Frans Manders heeft geschreven op 18 september 2017 om 12:49
Beste dames en heren, heb zondag J.l.weer genoten van jullie koor in de Kruisherenkapel.
Beheerdersantwoord van: Webmaster
Dank voor je leuke reactie. Wij doen ons best om er voor iedereen een fijne viering van te maken.
Janny Troost heeft geschreven op 16 juli 2017 om 22:46
Vanmorgen de Kapel bezocht voor de prachtige viering met het thema "Je hebt goud in je handen". Wat een bijzondere lezingen, gebeden en liederen het leek wel of de viering op mij van toepassing was en helemaal het lied The Rose wat ook altijd door mijn zus gezongen wordt. Mistral en tekstgroep BEDANKT.
Niels van Dalsum heeft geschreven op 19 februari 2017 om 16:15
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op de viering van vanochtend (19 februari 2017). Een prachtig thema dat heel erg versterkt werd door een inspirerende inbreng van Josรฉ Kodden, mooie liederen en prachtige teksten van Frans Jorissen.
Ans van den Broek heeft geschreven op 29 augustus 2016 om 13:38
Jullie koor verzorgd geweldige vieringen in de kruisherenkapel. Die bezoek ik regelmatig en als jullie zingen รฉn de viering hebben voorbereid sla ik die niet graag over. Het klinkt geweldig en er wordt met veel enthousiasme aan gewerkt. Jullie zorgen samen voor een mooie sfeer en inhoudelijk boeiende vieringen.
mistral beheer heeft geschreven op 23 april 2016 om 10:19
Wij nodigen iedereen uit om zijn belevingen over Mistral met ons te delen.