V.l.n.r. staand: Joep de Bruin, Rens de Bruin, Thijs Gevers en Gea van Poppelen. Zittend v.l.n.r.: Chris School, Martien van Poppelen, Gite de Bruin, Bert de Bruin en Mariëlle de Bruin-van de Ven. Vooraan met haar hond: Anita Gevers

Het hele team stelt zich aan u voor: TIEN TOPPERS, die het straks in Huez gaan maken. Maar zij kunnen niet zonder uw steun! En, zo blijkt: die steun groeit! 

Het streefbedrag is minimaal € 25.000,-. Dat moet haalbaar zijn!

Met UW steun kan het KWF nog meer broodnodig onderzoek doen naar die rot ziekte. Er is al veel bereikt in de afgelopen jaren, maar nog lang niet genoeg. Dankzij dit onderzoek, kon Bert nog op tijd geholpen worden! 

Het team is helemaal gemotiveerd om zich daarvoor in te zetten. Hoe kan het ook anders! Iedereen is in zijn/haar directe omgeving wel geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte en wat het doet met met dat betrokken gezin, de familie en de directe omgeving. Je staat machteloos! 

Het kan iedereen overkomen! Niemand kan een garantie geven…

Daarom is het zo belangrijk, dat onderzoek naar de bestrijding van kanker doorgaat, gestimuleerd wordt!  Wie weet, kun jij jij daar profijt van hebben!

Steun dit daarom dit geweldige team! Steun het onderzoek naar kanker!