Op zondag 28 april was de aftrap van de Alpe d’HuZes op Papendal. We zijn daar met z’n viertjes naar toegegaan, Bert, Martien, Gea en ik om meteen ook onze teamtenues op te gaan halen.Het was een mooie, wederom indrukwekkende dag: alle deelnemers waren uitgenodigd om hun tenues op te halen, er waren informatiestands en om 12.00 uur begon het officiële programma waarin we nog meer informatie kregen, mensen werden geïnterviewd. Maarten Peters zong de drie Alpe d’HuZes liedjes waarbij menig traantje door velen werd gelaten en menige lampjes op de mobieltjes werden aangezet…. heel indrukwekkend….. kippenvel….. (Bekijk hier Maarten Peters met ‘Dichterbij de hemel kom ik niet‘)
Nog meer zin en enthousiasme om de berg te gaan beklimmen! Over een maand is het al zover!

Vanaf nu is ook de Alpe d’HuZes-app te downloaden, daarmee kan iedereen de deelnemers live volgen op hun weg naar de top!

Na de officiële aftrap op Papendal zijn we met z’n viertjes nog naar de Posbank gegaan. Bert en Martien met de racefiets en Gea en ik hebben de 10 kilometer te voet afgetikt. Bovenop de Posbank genoten we van een lekker kopje koffie! Er waren meer mensen op dat idee gekomen: enkele hadden ook al de nieuwe tenues aan, goede reclame voor de Alpe d’HuZes!

Groetjes, Mariëlle